Om oss

Litt om oss
Om Entrecôte Aker Brygge
Dagens eiere har mer enn 40 års erfaring innen restaurantdrift og har fokus på høy kundetilfredshet. Restauranten har ca. 40 sitteplasser inne og uteservering med kveldssol for ca. 60 personer. Hit kommer alt fra venner, par, familier, kollegaer og forretningsfolk for å spise god mat og senke skuldrende i hyggelige og uhøytidelige omgivelser.
Vårt mål er alltid å gi deg god service og unike smaksopplevelser.
Bjørn Stenberg
Medeier Entrecôte Aker Brygge
Tilbakemelding fra kunder

Medeier og kjøkkensjef
Espen Didriksen
Frem til nå har jeg vært kjøkkensjef på Østmarksetern Restaurant i Oslo. I løpet av mine 15 år som kokk har jeg opparbeidet meg gode råvarekunnskaper innenfor norske og utenlandske produsenter der bærekraft, dyrevelferd, unike produkter og de gode historiene har fokus.
Jeg vil videreføre Trancher sin spesialitet langtidsstekt Entrecote og utvide dagens konsept med fokus på gode kjøttstykker av høy kvalitet, samt sesongbaserte råvarer. I sommersesongen vil man kunne nyte fersk sjømat på vår uteservering.
Menyen vil være sesongbasert, men du vil alltid få vår langtidsstekte Entrecote av høy kvalitet.
Vårt mål er alltid å gi deg god service og unike smaksopplevelser.