Om oss

Litt om oss

Om Entrecôte Aker Brygge

Dagens eiere har mer enn 40 års erfaring innen restaurantdrift og har fokus på høy kundetilfredshet. Restauranten har ca. 40 sitteplasser inne og uteservering med kveldssol for ca. 60 personer. Hit kommer alt fra venner, par, familier, kollegaer og forretningsfolk for å spise god mat og senke skuldrende i hyggelige og uhøytidelige omgivelser.

Vårt mål er alltid å gi deg god service og unike smaksopplevelser.

Bjørn Stenberg
Medeier Entrecôte Aker Brygge

Tilbakemelding fra kunder

Matioslo
April 2023
Les mer
En gjeng sultne folk, ville ha matopplevelse falt for denne perlen på akerbrygge. Første gang hos Entrecot aker brygge, garantert ikke siste , nydelig mat hyggelig betjening og fin atmosfære. Vi gleder oss til neste gang! Vi gleder oss til uteservering og topp stemning med både mat og folk. Terningkast 6
Tov Røysland
April 2023
Les mer
Rolig atmosfære, ny og klart forbedret meny som trolig treffer flere kjøttelskere. Bra kjøttkvalitet, god garnityr, bra dessert. Vi kommer selvfølgelig tilbake igjen 🌟🌟🌟🌟🌟
Marianne W
April 2023
Les mer
Denne restauranten er verdt et besøk 🙂 Meget smakfullt måltid ( ytrefilet fra usa og hjemmelaget creme brulee ) i hyggelig lokaler . Fin atmosfære. Kommer gjerne tilbake .
Stian P
April 2023
Les mer
God mat med gode venner Veldig god mat til middels pris. Flott beliggenhet midt på Aker Brygge. Gikk for dry aged entrecote og pommes frites med aioli som var upåklagelig. Personalet var hyggelige og raske. Anbefales.
Roggii
April 2023
Les mer
Fantastisk biff! Veldig god mat her, jeg valgte en entrecôte med masse smak, anbefales! God vin og hyggelig atmosfære, kommer garantert tilbake hit.
Espen Didriksen
Medeier og kjøkkensjef

Espen Didriksen

Frem til nå har jeg vært kjøkkensjef på Østmarksetern Restaurant i Oslo. I løpet av mine 15 år som kokk har jeg opparbeidet meg gode råvarekunnskaper innenfor norske og utenlandske produsenter der bærekraft, dyrevelferd, unike produkter og de gode historiene har fokus.

Jeg vil videreføre Trancher sin spesialitet langtidsstekt Entrecote og utvide dagens konsept med fokus på gode kjøttstykker av høy kvalitet, samt sesongbaserte råvarer. I sommersesongen vil man kunne nyte fersk sjømat på vår uteservering.

Menyen vil være sesongbasert, men du vil alltid få vår langtidsstekte Entrecote av høy kvalitet.

Vårt mål er alltid å gi deg god service og unike smaksopplevelser.

Hos oss får du kun ferske råvarer av høyeste kvalitet. Vi har spesialisert oss på grilling av kjøtt og grønnsaker.

Hovedmeny

Kontaktinformasjon

Entrecote Mat & Vinhus AS

Org.nr: 928 950 190 

Stengt i påsken

Vi holder stengt i påsken fra 25. mars – 1. april. Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske og velkommen tilbake tirsdag 2. april.