Meny

Sist oppdatert 22.06.2023

Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.

Ny høstmeny blir lansert 16.10.2023

Forretter

  • 1. Oksehalekrokett kr 159,-

    med estragonmajones / Oxtail croquette with tarragon mayonnaise

    G - E - H - L

  • 2. Kamskjell kr 225,-

    med selleripuré / Scallops with celery puree

    BL - L - SL

  • Gambas kr 195,-

    Gambas i hvitløk legges over på rykende jerntallerken. Med surdeigsbrød og aioli. Gambas in garlic on a steaming iron plate, with sourdough bread and aioli.

    F - L

  • 3. Grillet margben kr 169,-

    med hvitløk og persille smør / Grilled bone marrow with garlic and parsley butter

    L - H

  • 4. Speketallerken Fra kr 300,-

    Cured plate sharing for 4 persons.
    4a. for 1 pers kr 185,-
    4b. for 2 pers kr 360,-
    4c. for 3 pers kr 539,-
    4d. for 4 pers kr 695,-

    G - L

  • 5. Østers Fine De Claire Fra kr 300,-

    Oyster
    5a. ½ dusin kr 300,-
    5b. 1 dusin kr 550,-

    BL - L - SL

  • 6. Kaviar Fra kr 795,-

    30 gram kaviar med grillet surdeigstoast, rødløk og rømme / 30 grams caviar with grilled sourdough toast, red onion & sour cream
    6a. 6 år kr 795,-
    6b. 8 år kr 895,-

    F - L

Hovedretter

Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.

Rødvinsglace + kr 40,-
Chimichurry + kr 30,-
Fersk trøffel + kr 200,-
  • 14. Langtidsstekt entrecôte 200g kr 399,-

    Argentina, modnet 40 dager / Argentina, matured 40 days. Long-roasted ribeye

    H - SL - L - E - M

  • 15. Langtidsstekt entrecôte 300g kr 499,-

    Argentina, modnet 40 dager / Argentina, matured 40 days. Long-roasted ribeye

    H - SL - L - E - M

  • 16. Husets burger kr 265,-

    Grillet bacon, aioli, salat, tomat, sylteagurk og pommes frites / Grilled bacon, aioli, lettuce, tomato, pickles, and french fries

    H - SL - L - E - M

  • Rekekurv 400g kr 225,-

    Norske reker (med skall) serveres med surdeigsbrød, majones og sitron. Norwegian prawns (with shell) served with sourdough bread, mayonnaise and lemon

    SK - E - SN - SU - G - M

  • 18. Pannestekt kveite, Duchesse kr 395,-

    Pan-fried halibut

    H - SL - L - F - E - M

  • 20. Tasting plate kr 695,-

    3 forskjellige stykningsdeler a 100g / 3 different pieces of 100g

    H - SL - L - F - E - M

  • 20a. Tasting plate med Wague (Luxusplate) kr 1195,-

    Med Wague ca. 100 g A5

    H - SL - L - F - E - M

  • 21. Wagyu A5 150g kr 925,-

    Japan - corn & grain-fed. Med ponzusaus, begrenset tilgang / with ponzu sauce, limited access

    H - SL - L - E - M

  • 22. Indrefilet 200g kr 499,-

    Tenderloin.

    H - SL - L - E - M

  • 23. Entrecôte Prime Canada/USA 300g kr 595,-

    Begrenset tilgang / Rib Eye, Limited access

    H - SL - L - E - M

  • 24. Ytrefilet med fettkant 300g kr 595,-

    Prime Canada/USA. Begrenset tilgang / Striploin lip on, Limited access

    H - SL - L - E - M

  • 26. T-bone Sashi ca. 500g kr 695,-

    Freygaard, Finland. Begrenset tilgang / Limited access

    H - SL - L - E - M

Dessert

  • 27. Sjokolademousse kr 165,-

    m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet

    G - M - L - N

  • 28. Sorbet is kr 125,-

    2 kuler / 2 scoops sorbet

    -

  • 29. Crème brûlée kr 165,-

    med iskrem / served with ice cream

    M - E - L

  • 30. Ostefat kr 185,-

    Assortert ost / assorted cheese

    M - E - L

Allergener

G = gluten/hvete wheat

SK = skalldyr shellfish

E = egg eggs

F = fisk fish

S = soya soy

M = melk milk

N = nøtter nuts

SN = sennep mustard

H = hvitløk garlic

BL = bløtdyr molluscs

L = laktose lactose

LU = lupin lupine

SU = sulfitter sulfites

SE = sesamfrø sesame sulfites

Hos oss får du kun ferske råvarer av høyeste kvalitet. Vi har spesialisert oss på grilling av kjøtt og grønnsaker.

Hovedmeny

Kontaktinformasjon

Entrecote Mat & Vinhus AS

Org.nr: 928 950 190