Meny
Sist oppdatert 30.10.2023
Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.
Ny høstmeny blir lansert 24.10.2023
Forretter
-
Gambas kr 195,-
Gambas i hvitløk legges over på rykende jerntallerken. Med surdeigsbrød og aioli. / Gambas in garlic on a steaming iron plate, with sourdough bread and aioli.
F - L
-
Skatevinge kr 215,-
med skorsonnerot / Skate with salsify
F - L
-
Kamskjell kr 225,-
med petit pois puré / Scallops with petit pois pureé
BL - M - L - E - G - SU
-
30g Caviar Fra kr 795,-
med surdeigstoast, rødløk, rømme / 30g Caviar, sourdoughbread red onion, sour cream
Oscietra – kr 895,-
Siberian kr 795,-
G - M - L - F
-
Grillet margbein Fra kr 169,-
med urtesmør / Grilled bone marrow with herb butter
L - H - G
-
Soppravioli Fra kr 199,-
med consomme, trøffel og sellerirotpuré / Mushroomravioli, consomme, trøffel and celeriacpueé
(som hovedrett / as a main course 349,-)L - H - GL
Hovedretter
Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.
Tørrhengt Côte de Boeuf
Black Angus – Greater Omaha – USA
(Avhengig av tilgjengelighet) Min. 2 pers, for pris, spør betjening
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Langtidsstekt Entrecôte
Black Angus
ca 200gr 399,- / ca 300gr 499,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Long roasted Entrecôte served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise.
Allergener:
E-L-H-SU-G
Tasting plate
kr 695,-
3 forskjellige stykningsdeler a 100g
3 different pieces of 100g
20a. Med Wagyu (Luxusplate) ca 100 g A5 1195,-
Allergener:
H-SL-L-F-E-M
Wagyu A5
ca 150g kr 925,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Entrecôte Prime
Black Angus ca 300g kr 595,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Mørbrad
av okse ca 200g kr 299,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Ytrefilet
av hjort ca 200g kr 399,-
Serveres med sesongens grønnsaker, amandinepoteter og peppersaus
Served with seasonal vegetables, amandine potatoes and pepper sauce
Allergener:
E-L-H-SU-G
Norsk indrefilet
kr 499,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Norwegian tenderloin served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Pannestekt kveite
kr 395,-
Servert med duchesse
Pan-fried halibut served with duchesse
Allergener:
F-M-L-E-SU-SK
Burger
kr 275,-
med pommes frites
Blandingsforhold: høyrygg, short ribbs og brisket
Burger with fries, tomato, lettuce, bacon, cheddar, onion, aioli, brioche
Allergener:
GL-L-M-E
Ekstra saus
-
Chimichurry kr 30,-
-
Rødvinsglace kr 40,-
-
Bearnaise kr 40,-
-
Peppersaus kr 50,-
Ekstra sidepoteter
-
Amandinepoteter kr 40,-
-
Pommes Anna kr 40,-
-
Pommes frites kr 40,-
-
Fløtegratinerte kr 40,-
Dessert
-
Sjokolademousse kr 165,-
m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet
G - M - L - N
-
Sorbet is kr 125,-
2 kuler / 2 scoops sorbet
-
-
Crème brûlée kr 165,-
med iskrem / served with ice cream
M - E - L
-
Ostefat kr 185,-
Assortert ost / assorted cheese
M - L - G
Allergener
G = gluten/hvete wheat
SK = skalldyr shellfish
E = egg eggs
F = fisk fish
S = soya soy
M = melk milk
N = nøtter nuts
SN = sennep mustard
H = hvitløk garlic
BL = bløtdyr molluscs
L = laktose lactose
LU = lupin lupine
SU = sulfitter sulfites
SE = sesamfrø sesame sulfites