Meny
Sist oppdatert 22.06.2023
Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.
Ny høstmeny blir lansert 16.10.2023
Forretter
-
1. Oksehalekrokett kr 159,-
med estragonmajones / Oxtail croquette with tarragon mayonnaise
G - E - H - L
-
2. Kamskjell kr 225,-
med selleripuré / Scallops with celery puree
BL - L - SL
-
Gambas kr 195,-
Gambas i hvitløk legges over på rykende jerntallerken. Med surdeigsbrød og aioli. Gambas in garlic on a steaming iron plate, with sourdough bread and aioli.
F - L
-
3. Grillet margben kr 169,-
med hvitløk og persille smør / Grilled bone marrow with garlic and parsley butter
L - H
-
4. Speketallerken Fra kr 300,-
Cured plate sharing for 4 persons.
4a. for 1 pers kr 185,-
4b. for 2 pers kr 360,-
4c. for 3 pers kr 539,-
4d. for 4 pers kr 695,-
G - L
-
5. Østers Fine De Claire Fra kr 300,-
Oyster
5a. ½ dusin kr 300,-
5b. 1 dusin kr 550,-
BL - L - SL
-
6. Kaviar Fra kr 795,-
30 gram kaviar med grillet surdeigstoast, rødløk og rømme / 30 grams caviar with grilled sourdough toast, red onion & sour cream
6a. 6 år kr 795,-
6b. 8 år kr 895,-
F - L
Hovedretter
Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.
Rødvinsglace + kr 40,-
Chimichurry + kr 30,-
Fersk trøffel + kr 200,-
-
14. Langtidsstekt entrecôte 200g kr 399,-
Argentina, modnet 40 dager / Argentina, matured 40 days. Long-roasted ribeye
H - SL - L - E - M
-
15. Langtidsstekt entrecôte 300g kr 499,-
Argentina, modnet 40 dager / Argentina, matured 40 days. Long-roasted ribeye
H - SL - L - E - M
-
16. Husets burger kr 265,-
Grillet bacon, aioli, salat, tomat, sylteagurk og pommes frites / Grilled bacon, aioli, lettuce, tomato, pickles, and french fries
H - SL - L - E - M
-
Rekekurv 400g kr 225,-
Norske reker (med skall) serveres med surdeigsbrød, majones og sitron. Norwegian prawns (with shell) served with sourdough bread, mayonnaise and lemon
SK - E - SN - SU - G - M
-
18. Pannestekt kveite, Duchesse kr 395,-
Pan-fried halibut
H - SL - L - F - E - M
-
20. Tasting plate kr 695,-
3 forskjellige stykningsdeler a 100g / 3 different pieces of 100g
H - SL - L - F - E - M
-
20a. Tasting plate med Wague (Luxusplate) kr 1195,-
Med Wague ca. 100 g A5
H - SL - L - F - E - M
-
21. Wagyu A5 150g kr 925,-
Japan - corn & grain-fed. Med ponzusaus, begrenset tilgang / with ponzu sauce, limited access
H - SL - L - E - M
-
22. Indrefilet 200g kr 499,-
Tenderloin.
H - SL - L - E - M
-
23. Entrecôte Prime Canada/USA 300g kr 595,-
Begrenset tilgang / Rib Eye, Limited access
H - SL - L - E - M
-
24. Ytrefilet med fettkant 300g kr 595,-
Prime Canada/USA. Begrenset tilgang / Striploin lip on, Limited access
H - SL - L - E - M
-
26. T-bone Sashi ca. 500g kr 695,-
Freygaard, Finland. Begrenset tilgang / Limited access
H - SL - L - E - M
Dessert
-
27. Sjokolademousse kr 165,-
m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet
G - M - L - N
-
28. Sorbet is kr 125,-
2 kuler / 2 scoops sorbet
-
-
29. Crème brûlée kr 165,-
med iskrem / served with ice cream
M - E - L
-
30. Ostefat kr 185,-
Assortert ost / assorted cheese
M - E - L
Allergener
G = gluten/hvete wheat
SK = skalldyr shellfish
E = egg eggs
F = fisk fish
S = soya soy
M = melk milk
N = nøtter nuts
SN = sennep mustard
H = hvitløk garlic
BL = bløtdyr molluscs
L = laktose lactose
LU = lupin lupine
SU = sulfitter sulfites
SE = sesamfrø sesame sulfites