Meny

Sist oppdatert 30.10.2023

Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.

Ny høstmeny blir lansert 24.10.2023

Forretter

  • Gambas kr 195,-

    Gambas i hvitløk legges over på rykende jerntallerken. Med surdeigsbrød og aioli. / Gambas in garlic on a steaming iron plate, with sourdough bread and aioli.

    F - L

  • Skatevinge kr 215,-

    med skorsonnerot / Skate with salsify

    F - L

  • Kamskjell kr 225,-

    med petit pois puré / Scallops with petit pois pureé

    BL - M - L - E - G - SU

  • 30g Caviar Fra kr 795,-

    med surdeigstoast, rødløk, rømme / 30g Caviar, sourdoughbread red onion, sour cream
    Oscietra – kr 895,-
    Siberian kr 795,-

    G - M - L - F

  • Grillet margbein Fra kr 169,-

    med urtesmør / Grilled bone marrow with herb butter

    L - H - G

  • Soppravioli Fra kr 199,-

    med consomme, trøffel og sellerirotpuré / Mushroomravioli, consomme, trøffel and celeriacpueé
    (som hovedrett / as a main course 349,-)

    L - H - GL

Hovedretter

Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.

Tørrhengt Côte de Boeuf

Black Angus – Greater Omaha – USA
(Avhengig av tilgjengelighet) Min. 2 pers, for pris, spør betjening

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

0 / 12
Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness

Langtidsstekt Entrecôte

Black Angus
ca 200gr 399,- / ca 300gr 499,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Long roasted Entrecôte served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise.

Allergener:

E-L-H-SU-G

0 / 12
Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness

Tasting plate

kr 695,-
3 forskjellige stykningsdeler a 100g
3 different pieces of 100g

20a. Med Wagyu (Luxusplate) ca 100 g A5 1195,-

Allergener:

H-SL-L-F-E-M

Wagyu A5

ca 150g kr 925,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

0 / 12
Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness

Entrecôte Prime

 Black Angus ca 300g kr 595,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

0 / 12
Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness

Mørbrad

av okse ca 200g kr 299,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

0 / 12
Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness

Ytrefilet

av hjort ca 200g kr 399,-

Serveres med sesongens grønnsaker, amandinepoteter og peppersaus
Served with seasonal vegetables, amandine potatoes and pepper sauce

Allergener:

E-L-H-SU-G

Norsk indrefilet

kr 499,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Norwegian tenderloin served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

0 / 12
Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness

Pannestekt kveite

kr 395,-

Servert med duchesse
Pan-fried halibut served with duchesse

Allergener:

F-M-L-E-SU-SK

Burger

kr 275,-

med pommes frites

Blandingsforhold: høyrygg, short ribbs og brisket

Burger with fries, tomato, lettuce, bacon, cheddar, onion, aioli, brioche

Allergener:

GL-L-M-E

Ekstra saus
  • Chimichurry kr 30,-
  • Rødvinsglace kr 40,-
  • Bearnaise kr 40,-
  • Peppersaus kr 50,-
Ekstra sidepoteter
  • Amandinepoteter kr 40,-
  • Pommes Anna kr 40,-
  • Pommes frites kr 40,-
  • Fløtegratinerte kr 40,-

Dessert

  • Sjokolademousse kr 165,-

    m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet

    G - M - L - N

  • Sorbet is kr 125,-

    2 kuler / 2 scoops sorbet

    -

  • Crème brûlée kr 165,-

    med iskrem / served with ice cream

    M - E - L

  • Ostefat kr 185,-

    Assortert ost / assorted cheese

    M - L - G

Allergener

G = gluten/hvete wheat

SK = skalldyr shellfish

E = egg eggs

F = fisk fish

S = soya soy

M = melk milk

N = nøtter nuts

SN = sennep mustard

H = hvitløk garlic

BL = bløtdyr molluscs

L = laktose lactose

LU = lupin lupine

SU = sulfitter sulfites

SE = sesamfrø sesame sulfites

Hos oss får du kun ferske råvarer av høyeste kvalitet. Vi har spesialisert oss på grilling av kjøtt og grønnsaker.

Hovedmeny

Kontaktinformasjon

Entrecote Mat & Vinhus AS

Org.nr: 928 950 190 

Stengt i påsken

Vi holder stengt i påsken fra 25. mars – 1. april. Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske og velkommen tilbake tirsdag 2. april.