Meny
Sist oppdatert 21.10.2024
Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.
Ny høstmeny blir lansert 24.10.2023
Forretter
Starters
-
Gambas med hvitløk, surdeigsbrød og aioli kr 199,-
Gambas with garlic, sourdough bread and aioli
SK - G - H - E
-
Kamskjell med petit pois puré kr 225,-
Scallops with petit pois pureé
BL - M - L - E - G - SU
-
Grillet margbein med urtesmør Fra kr 169,-
Grilled bone marrow with herb butter
L - H - G
-
20g Caviar med surdeigstoast, rødløk, rømme Fra kr 650,-
20g Caviar, sourdoughbread red onion, sour cream
Oscietra – kr 725,-
Siberian kr 650,-
G - M - L - F
Hovedretter
Main courses
Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.
Tørrhengt Côte de Boeuf
Black Angus – Greater Omaha – USA
(Avhengig av tilgjengelighet) Min. 2 pers, for pris, spør betjening
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Langtidsstekt Entrecôte
Black Angus
ca 200gr 449,- / ca 300gr 549,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Long roasted Entrecôte served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise.
Allergener:
E-L-H-SU-G
Wagyu A5 ca 150g
kr 925,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Entrecôte Prime - Black Angus ca 300g
kr 649,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Tørrmodnet kjøtt fra egne skap
Dette inneholder kjøtt i forskjellige stykningsdeler, opprinnelse og raser.
Vi veileder deg for best mulig resultat etter din smak.
Norsk indrefilet ca 200gr
kr 525,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Norwegian tenderloin served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Pannestekt kveite servert med duchesse
kr 425,-
Pan-fried halibut served with duchesse
Allergener:
F-M-L-E-SU-SK
Ytrefilet av hjort
kr 349,-
Serveres med sesongens grønnsaker, peppersaus og perlepoteter
Served with seasonal vegetables, pepper sauce and pearl potatoes
Allergener:
L-M-G-H-SU
Burger med pommes frites
kr 299,-
Blandingsforhold: høyrygg, short ribbs og brisket
Tomat, salat, bacon, cheddar, løk, aioli, brioche
Burger with fries, tomato, lettuce, bacon, cheddar, onion, aioli, brioche
Allergener:
GL-L-M-E
Ekstra saus
-
Chimichurry kr 40,-
-
Rødvinsglace kr 50,-
-
Bearnaise kr 50,-
-
Peppersaus kr 55,-
Ekstra sidepoteter
-
Amandinepoteter kr 50,-
-
Pommes frites kr 50,-
-
Fløtegratinerte kr 50,-
-
Fersk trøffel kr 210,-
-
Grillet hjertesalat kr 49,-
Dessert
Dessert menu
-
Sjokolademousse kr 165,-
m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet
G - M - L - N
-
Sorbet is kr 125,-
2 kuler / 2 scoops sorbet
-
-
Petit Four 3 stk kr 129,-
Petit Four 3 pcs
* spør din servitør om allergener
-
Crème brûlée kr 165,-
med iskrem / served with ice cream
M - E - L
-
Ostefat per pers kr 199,-
Assortert ost / assorted cheese
M - L - G
Barnemeny
Children’s menu
-
Entrecote 100g og pommes frites kr 199,-
Entrecote 100g and fries
L - M - G
-
Plain burger og pommes frites kr 125,-
Plain burger 100g and fries
L - M - G
-
Pølser og pommes frites kr 99,-
Sausage and fries
L - M - G
Allergener
Allergens
G = gluten/hvete wheat
SK = skalldyr shellfish
E = egg eggs
F = fisk fish
S = soya soy
M = melk milk
N = nøtter nuts
SN = sennep mustard
H = hvitløk garlic
BL = bløtdyr molluscs
L = laktose lactose
LU = lupin lupine
SU = sulfitter sulfites
SE = sesamfrø sesame sulfites
Våre råvarer varierer med sesongen, og menyen kan derfor endre seg. Vennligst spør servitøren din dersom du har noen spørsmål.
Our ingredients vary by season, and thus the menu may change. Please ask your server if you have any questions