Meny
Sist oppdatert 07.08.2025
Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.
Ny høstmeny blir lansert 24.10.2023
Forretter
Starters
-
Wagyuar kr 1695,-
Wagyu A5, Siberian Caviar Trøffel
F-L-G
-
Kamskjell Petit pois pure, hollandaise kr 225,-
Scallops Petit pois pure, hollandaise
BL-M-L-E-G-SU
-
Caviar Siberian, rømme, rødløk, susrdeigsbrød kr 625,-
Sour cream, red onions, sourdoughbread
G-M-L-F
-
Tartar av norsk indrefilet kr 239,-
Tartar from Norwegian tenderloin
G-E-L-M-SN-LU
-
Perlehøne - selleripuré, madeiraglace kr 249,-
Guinea Fowl - Celerypuré, Madeiraglace
G-L-M-SL-H-SU
-
Grillet margbein med urtesmør kr 169,-
Grilled bone marrow with herb butter
L-H-G
Hovedretter
Main courses
Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.
Tørrhengt Côte de Boeuf
Black Angus – Greater Omaha – USA
(Avhengig av tilgjengelighet) Min. 2 pers, for pris, spør betjening
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Entrecôte
ca 200gr 495,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Entrecôte served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise.
Allergener:
E-L-H-SU-G
Wagyu A5
ca 150gr – kr 925,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Entrecôte Prime - Black Angus
ca 300g – kr 695,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Tørrmodnet kjøtt fra egne skap
Dette inneholder kjøtt i forskjellige stykningsdeler, opprinnelse og raser.
Vi veileder deg for best mulig resultat etter din smak.
Norsk indrefilet
ca 200gr – kr 525,-
Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Norwegian tenderloin served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise
Allergener:
E-L-H-SU-G
Pannestekt kveite servert med duchesse
kr 455,-
Pan-fried halibut served with duchesse
Allergener:
F-M-L-E-SU-SK
Ytrefilet av hjort
kr 399,-
Serveres med sesongens grønnsaker, peppersaus og perlepoteter
Served with seasonal vegetables, pepper sauce and pearl potatoes
Allergener:
L-M-G-H-SU
Burger med pommes frites
kr 325,-
Blandingsforhold: høyrygg, short ribbs og brisket
Tomat, salat, bacon, cheddar, løk, aioli, brioche
Burger with fries, tomato, lettuce, bacon, cheddar, onion, aioli, brioche
Allergener:
GL-L-M-E
Speketallerken
1 pers: kr 225,-
2 pers: kr 449,-
4 pers: kr 860,-
Cured plate sharing
Allergener:
M-I-G
Ekstra saus
-
Chimichurry kr 40,-
-
Rødvinsglace kr 50,-
-
Bearnaise kr 50,-
-
Peppersaus kr 55,-
Ekstra sidepoteter
-
Urtestekt potet kr 50,-
-
Pommes frites kr 50,-
-
Fløtegratinerte kr 50,-
-
Fersk trøffel kr 210,-
-
Grillet hjertesalat kr 75,-
Dessert
Dessert menu
-
Sjokolademousse kr 165,-
m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet
G - M - L - N
-
Sorbet is kr 125,-
2 kuler / 2 scoops sorbet
-
-
Petit Four 3 stk kr 129,-
Petit Four 3 pcs
* spør din servitør om allergener
-
Crème brûlée kr 165,-
med iskrem / served with ice cream
M - E - L
-
Ostefat per pers kr 199,-
Assortert ost / assorted cheese
M - L - G
Barnemeny
Children’s menu
-
Entrecote 100g og pommes frites kr 199,-
Entrecote 100g and fries
L - M - G
-
Plain burger og pommes frites kr 125,-
Plain burger 100g and fries
L - M - G
Allergener
Allergens
G = gluten/hvete wheat
SK = skalldyr shellfish
E = egg eggs
F = fisk fish
S = soya soy
M = melk milk
N = nøtter nuts
SN = sennep mustard
H = hvitløk garlic
BL = bløtdyr molluscs
L = laktose lactose
LU = lupin lupine
SU = sulfitter sulfites
SE = sesamfrø sesame sulfites
Våre råvarer varierer med sesongen, og menyen kan derfor endre seg. Vennligst spør servitøren din dersom du har noen spørsmål.
Our ingredients vary by season, and thus the menu may change. Please ask your server if you have any questions