Meny

Sist oppdatert 07.08.2025

Last ned vår meny i pdf format ved å klikke på denne lenken.

Ny høstmeny blir lansert 24.10.2023

Forretter

Starters

  • Wagyuar kr 1695,-

    Wagyu A5, Siberian Caviar Trøffel

    F-L-G

  • Kamskjell Petit pois pure, hollandaise kr 225,-

    Scallops Petit pois pure, hollandaise

    BL-M-L-E-G-SU

  • Caviar Siberian, rømme, rødløk, susrdeigsbrød kr 625,-

    Sour cream, red onions, sourdoughbread

    G-M-L-F

  • Tartar av norsk indrefilet kr 239,-

    Tartar from Norwegian tenderloin

    G-E-L-M-SN-LU

  • Perlehøne - selleripuré, madeiraglace kr 249,-

    Guinea Fowl - Celerypuré, Madeiraglace

    G-L-M-SL-H-SU

  • Grillet margbein med urtesmør kr 169,-

    Grilled bone marrow with herb butter

    L-H-G

Hovedretter

Main courses

Alle rettene serveres med pommes frites eller fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og bearnaise.
All dishes are served with french fries or cream creamed potatoes, seasonal vegetables and béarnaise.

Tørrhengt Côte de Boeuf

Black Angus – Greater Omaha – USA
(Avhengig av tilgjengelighet) Min. 2 pers, for pris, spør betjening

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness
0 / 12

Entrecôte

ca 200gr 495,- 

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise.
Entrecôte served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise.

Allergener:

E-L-H-SU-G

Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness
0 / 12

Wagyu A5

ca 150gr – kr 925,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness
0 / 12

Entrecôte Prime - Black Angus

ca 300g – kr 695,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness
0 / 12

Tørrmodnet kjøtt fra egne skap

Dette inneholder kjøtt i forskjellige stykningsdeler, opprinnelse og raser.
Vi veileder deg for best mulig resultat etter din smak.

Norsk indrefilet

ca 200gr – kr 525,-

Serveres med sesongens grønnsaker, valgfri potet og béarnaise
Norwegian tenderloin served with seasonal vegetables, optional potato and béarnaise

Allergener:

E-L-H-SU-G

Marmorering / Marbling
0 / 12
Kjøttsmak / Flavor
0 / 12
Mørhet / Tenderness
0 / 12

Pannestekt kveite servert med duchesse

kr 455,-

Pan-fried halibut served with duchesse

Allergener:

F-M-L-E-SU-SK

Ytrefilet av hjort

kr 399,-

Serveres med sesongens grønnsaker, peppersaus og perlepoteter 
Served with seasonal vegetables, pepper sauce and pearl potatoes 

Allergener:

L-M-G-H-SU

Burger med pommes frites

kr 325,-

Blandingsforhold: høyrygg, short ribbs og brisket

Tomat, salat, bacon, cheddar, løk, aioli, brioche
Burger with fries, tomato, lettuce, bacon, cheddar, onion, aioli, brioche

Allergener:

GL-L-M-E

Speketallerken

1 pers: kr 225,-
2 pers: kr 449,-
4 pers: kr 860,-

Cured plate sharing

Allergener:

M-I-G

Ekstra saus
  • Chimichurry kr 40,-
  • Rødvinsglace kr 50,-
  • Bearnaise kr 50,-
  • Peppersaus kr 55,-
Ekstra sidepoteter
  • Urtestekt potet kr 50,-
  • Pommes frites kr 50,-
  • Fløtegratinerte kr 50,-
  • Fersk trøffel kr 210,-
  • Grillet hjertesalat kr 75,-

Dessert

Dessert menu

  • Sjokolademousse kr 165,-

    m/ bringebærsorbet / Chocolate mousse with/ raspberry sorbet

    G - M - L - N

  • Sorbet is kr 125,-

    2 kuler / 2 scoops sorbet

    -

  • Petit Four 3 stk kr 129,-

    Petit Four 3 pcs

    * spør din servitør om allergener

  • Crème brûlée kr 165,-

    med iskrem / served with ice cream

    M - E - L

  • Ostefat per pers kr 199,-

    Assortert ost / assorted cheese

    M - L - G

Barnemeny

Children’s menu

  • Entrecote 100g og pommes frites kr 199,-

    Entrecote 100g and fries

    L - M - G

  • Plain burger og pommes frites kr 125,-

    Plain burger 100g and fries

    L - M - G

Allergener

Allergens

G = gluten/hvete wheat

SK = skalldyr shellfish

E = egg eggs

F = fisk fish

S = soya soy

M = melk milk

N = nøtter nuts

SN = sennep mustard

H = hvitløk garlic

BL = bløtdyr molluscs

L = laktose lactose

LU = lupin lupine

SU = sulfitter sulfites

SE = sesamfrø sesame sulfites

Våre råvarer varierer med sesongen, og menyen kan derfor endre seg. Vennligst spør servitøren din dersom du har noen spørsmål.
Our ingredients vary by season, and thus the menu may change. Please ask your server if you have any questions

Hos oss får du kun ferske råvarer av høyeste kvalitet. Vi har spesialisert oss på grilling av kjøtt og grønnsaker.

Hovedmeny

Kontaktinformasjon

Entrecote Mat & Vinhus AS

Org.nr: 928 950 190 

Stengt i påsken

Vi holder stengt i påsken fra 13. april – 21. april. Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske og velkommen tilbake tirsdag 22. april.

God Jul!

Vi takker våre gjester for året som har vært og ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår.

Vi åpner igjen torsdag 9. januar, hjertelig velkommen.